Island

View listings

island.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Island

Fastighet till salu på Island

Trots den politiska och ekonomiska klimatosäkerheten har de genomsnittliga fastighetspriserna på Island sett den största ökningen de senaste tre åren.

Den genomsnittliga tillväxten är 6% jämfört med 4,1% registrerad 2015. Island vinner första plats för första gången sedan 2006, då Global House Price Index lanserades.

Ön rapporterade en häpnadsväckande 14,7%. Den växande ekonomin, två räntesänkning och ett ökat engagemang från utländska investerare bidrar till att förklara en ökning med 9 procent av de genomsnittliga priserna på fastigheter till salu på Island under de senaste tolv månaderna.

Reykjavik är karakteristiskt för de färgade taken, de bländande ljusen i norr och en viktig kompromiss på energifronten. Med bara 115 tusen invånare kan Islands huvudstad ha stor inverkan på global nivå och målet är att bli helt oberoende av användningen av fossila bränslen år 2050 och bli en "väteekonomi".

Livets höga kvalitet återspeglas i egendom till försäljningspriser. Bostadsmarknaden i Reykjavik har upplevt en boom både vad gäller priser och försäljning under de senaste fem åren. Mellan andra halvåret 2016 och alla 2017 priser på fastigheter till salu på Island har de ökat med i genomsnitt 13%, med toppar på 15%. Det genomsnittliga försäljningspriset på en lägenhet idag är cirka 450 tusen euro.

Island förändrar huden. Och det bestämde sig för att göra det genom att förbättra den konstnärliga scenen i huvudstaden Reykjavík, som förvandlade hamnens tidigare industriområde till ett kulturellt knutpunkt, inklusive konceptbutiker, konstnärer, klubbar, hotell, inspelningsrum och den senaste, betydande öppnandet av Marshallhuset. Invigdes i mars i mars är det en gammal sillfabrik som förvandlades av studion Kurt och Pí arkitekter till en postmodern pol som värd studion och galleriet tillägnad Olafur Eliasson, och två konstnärer driver utrymme som har skrivit den isländska konstscenen: Kling och Bang och Living Living Museum.

  •  
    Flytta till Island: all information bara ett klick bort!

    Förmodligen en av de mest outforskade marker, men samtidigt mer information, är Island för många en flykt från vardagen, för andra, ett livskraftigt alternativ till radikalt förändra deras liv. Alla vi ofta att vi trodde att vi surrar i huvudet, den lilla rösten som viskar till oss att det kanske de ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 37128

Försäljning Lantbruk, Island, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

8,711,200.00SEK
Försäljning
Lantbruk

260000 m²
Underbar gård på östra Island med 7 byggnader! Stóri-Bakki ligger i hjärtat av östra Island, bara 25 km avstånd till Egilsstads stad och bara 5 km ...
Cod. 4957

Försäljning Åkermark, Island, Grímsey, Grimsey, Grimsey

10,889,000.00SEK
Försäljning
Åkermark

2500 m²
mark till försäljning
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB